Griend 19 Elst

Verkocht
€ 309.000 k.k.
  • Postcode: 6662 XS
  • Woonoppervlakte: 95 m2
  • Perceeloppervlakte: 207 m2
  • Inhoud: 324 m3
  • Bouwjaar: 1980

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklare woning met drie ruime slaapkamers in de Wuurde? Aan de Griend staat deze mooie woning met een diepe voor- en achtertuin en een dakkapel op de tweede verdieping. Zowel de keuken, badkamer als toiletruimte zijn zeer compleet uitgevoerd en in de tuin staan twee bergingen. Hier hoef je niet te verbouwen, maar kun je zo de meubels neerzetten.
Vlak om de hoek ligt Park de Wuurde met een grote vijver en veel openbaar groen. Verder zijn er in de wijk meerdere basisscholen, een sportcentrum en bus 14 heeft een directe verbinding met Arnhem CS. Met de fiets zijn het centrum van Elst en het treinstation te bereiken. Elst heeft een gunstige ligging ten opzichte van Arnhem, Nijmegen en de snelweg A15 die aansluit op de A2.

Indeling:

Begane grond:

In de hal zie je dat dit huis niet alleen heel ruim, maar ook sfeervol is. Opvallende elementen zijn de lambrisering, paneeldeuren, houten vloer en de open kast met radiatorombouw. Links in de hal zijn de trap naar de eerste verdieping en de stijlvolle toiletruimte met een wandcloset en fonteintje.
De woonkamer is verdeeld in een ruim zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte grenst aan zowel de achtertuin als de keuken. Bij het linkerdeel van de woonkamer, ingericht als muziekhoek, is een diepe bergkast onder de trap. Grote ramen met zwarte jaloezieën maken deze woonkamer tot een trendy leefruimte.
Via het eetgedeelte loop je de keuken in, voorzien van een hoekopstelling met een natuurstenen blad en alle benodigde inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combi-oven/magnetron. De zwarte, natuurstenen plavuizen vloer geeft de keuken een mooie uitstraling.
In de keuken is een deur naar de tuin, van waaruit het een paar stappen is naar de berging. Dankzij de overkapping met inbouwverlichting kun je ook bij regen droog van en naar de berging lopen. Hierdoor kan de berging als verlengstuk van de keuken worden gezien, bijvoorbeeld voor de opslag van keukenapparaten en levensmiddelen.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn twee slaapkamers te bereiken. Aan de voorzijde zijn twee kamers samengevoegd tot een grote slaapkamer met een op maat gemaakte garderobekast en bergruimte in de schuinte van het dak. De tweepersoonskamer aan de achterzijde is nu als kinderkamer in gebruik.
De ruime badkamer heeft een deur naar het balkon, een douchecabine, twee wastafels en een tweede toilet. Zowel de wanden als de vloer zijn geheel betegeld in wit en zwart met een subtiel marmermotief.

Tweede verdieping:
Dankzij de dakkapel is de ruimte op de tweede verdieping fors vergroot. Dit is het domein van de ouders, zij hebben de beschikking over een ruime slaapkamer met bergruimte in de schuinte van het dak en een overloop die deels als kleedruimte in gebruik is. Op de overloop, naast de trap, is ruimte voor de wasapparatuur.

Exterieur:
De diepe voortuin op het westen is nu niet alleen als siertuin ingericht, want hier kunnen de kinderen spelen en het terras heeft een goede ligging ten opzichte van de middag- en avondzon.
Niet alleen in de voortuin, maar ook in de achtertuin kun je gedurende de hele dag in de zon zitten. De bomen en houten schuttingen zorgen voor een mooie erfafscheiding. De stenen en houten berging bieden veel praktische bergruimte en er is een poort naar de steeg. Zet je hier, net als de huidige bewoners, een trampoline en een zandbak neer?

Bijzonderheden:
– 3 ruime slaapkamers;
– Groot dakkapel met kunststof kozijn op de tweede verdieping;
– Fraai aangelegde voor- en achtertuin;
– Energielabel C t/m 05-04-2026

Locatie

Heb je vragen?

Neem contact op

Wil je graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×