Over ons

Makelaar Broex

Een woning verkopen is vaak veel meer dan de daadwerkelijke transactie. Iedere woning heeft een verhaal, een historie en verdient persoonlijke aandacht. Al meer dan 22 jaar is Raf Broex onderscheidend in zijn werk als makelaar met succesvolle resultaten; al vele woningen in stad én dorp heeft hij verkocht waarbij zowel verkopers als kopers terugkijken op een prettige samenwerking.

Aandacht voor jou

Makelaar Broex is bewust een klein kantoor met directe communicatie tussen makelaar, verkopers en kopers. Altijd een vast contactpersoon die kennis van zaken heeft!

Op de fiets

Wij komen graag bij de mensen thuis, in een voor hun vertrouwde omgeving. Als het lekker weer is lekker op de fiets!

Al 22 jaar ervaring

Al vanaf 1999 is Raf Broex werkzaam in de makelaardij. Het NVM-lidmaatschap en de inschrijving in het RMT-register staan garant voor kwaliteit.

Full service

Wij begeleiden het gehele verkooptraject, van het moment dat de fotograaf komt tot en met de overdracht bij de notaris.

Kennis van zaken

Makelaar is een vrij beroep, maar het NVM-lidmaatschap en inschrijving in het RMT-register staan garant voor kwaliteit en periodieke hercertificering.

Regionaal bekend

Regionale bekendheid is een van de voorwaarden om succesvol te zijn als makelaar. Raf Broex kent de regionale woningmarkt en de beoogde doelgroep van jouw woning.

Raf Broex
Passie voor het vak van makelaar en het NVM-lidmaatschap van Raf Broex uit Bemmel zijn de ingrediënten voor een succesvolle verkoop of aankoop van een woning in Bemmel en omgeving. Al in 1999 ging Raf Broex bij één van de grotere kantoren in de regio Arnhem-Nijmegen werken. In 2004 behaalde hij het praktijkdiploma Makelaar & Taxateur Onroerende Zaken om vervolgens in 2009 zijn eigen makelaarskantoor te starten.
Zijn stevige kennis van de regionale woningmarkt, gecombineerd met de vele ontwikkelingen in de regio, maken hem resultaatgericht in zakelijk én persoonlijk opzicht. Het werkgebied omvat niet alleen Bemmel maar het hele Waalspronggebied, van Lent en Huissen tot Oosterhout en Valburg. Van dorp tot de stadsregio Arnhem-Nijmegen.
Wanneer je op zoek bent naar een makelaar die jouw partner is tijdens het verkoopproces dan is Raf Broex dé makelaar waar je naar op zoek bent. Dit kan op kantoor, bij jou aan de keukentafel of digitaal.

Annemieke Krijnen
Annemieke werkt sinds januari 2023 bij Makelaar Broex. Voorheen werkte ze 7 jaar voor een expertisebureau en 15 jaar voor een verzekeringskantoor in de regio Arnhem- Nijmegen, ze heeft dus voldoende ervaring om Raf te ondersteunen bij de uiteenlopende dagelijkse werkzaamheden. Ze is het eerste aanspreekpunt, regelt de planning, zorgt dat alles op rolletjes verloopt en haar doel is om een optimale service te bieden aan alle klanten (als er vragen van klanten zijn hoeven ze nooit lang te wachten op een antwoord, per mail, telefoon of whatsapp). De diversiteit van de werkzaamheden spreekt haar enorm aan en ze wordt blij als ze samen met Raf klanten kan helpen aan hun droomhuis.

Heb je vragen?

Neem contact op

Wil je graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×