Diensten

Verkoop

Het verkopen van een woning of appartement vereist actuele kennis, ervaring en een strakke planning waarbij niets aan het toeval mag worden overgelaten. Van het allereerste begin tot en met het overhandigen van de sleutels aan de nieuwe bewoners is Raf Broex jouw steun en toeverlaat.

In de afgelopen 22 jaar heeft hij al vele verkoopprocessen begeleid waarbij verkopers terugkijken op een prettige, succesvolle samenwerking. In de huidige digitale tijd is marketing een niet te onderschatten onderdeel geworden tijdens het verkoopproces. De woning of het appartement moet snel vindbaar zijn op Google en andere zoekmachines, de presentatie moet tot in detail kloppen en ook het makelaarskantoor moet online vertrouwen uitstralen. Deze elementen vormen samen met de kennis en ervaring de juiste combinatie die anno nu zorgen voor een optimaal verkoopresultaat.

Al 22 jaar ervaring

Te koop zetten of succesvol verkopen? De ervaring en werkwijze van Raf Broex maken het verschil

Presentatie

Optimale presentatie met professionele foto's, plattegronden en een video of 3D presentatie

Bereik

Online exposure op Funda en de regionaal bekende website van Broex

Juiste doelgroep

Uitgebreid netwerk in de gehele regio en meer dan 1.000 succesvolle transacties

Kennis van zaken

NVM-lidmaatschap staat garant voor actuele kennis en vertrouwen

Persoonlijke aanpak

Realistisch, flexibel en met alle aandacht voor jou

Heb je vragen?

Neem contact op

Wil je graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×