Diensten

Taxaties

Het taxeren van vastgoed is maatwerk. De courantheid en omgeving zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de waarde. Maar ook de bouwkundige staat en de privaat- en publiekrechtelijke aspecten zijn van belang bij het oordeel. Er zijn meerdere redenen waarom een opdrachtgever inzicht wil krijgen van een onroerende zaak. De redenen lopen uiteen van het verkrijgen van een financiering of het bepalen van de waarde bij een boedelscheiding, de waarde bij nalatenschap tot een aankoop- of een verkoopbeslissing.

Makelaar Broex is ingeschreven in de registers van Vastgoedcert, NVM, NWWI en NRVT. Deze registers kennen hoge kwaliteitseisen waardoor de taxatierapporten erkend worden door alle bancaire instellingen.

Kortom: “Makelaar Broex kent de juiste waarde”

Heb je vragen?

Neem contact op

Wil je graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;