Kruidenstraat 24 Bemmel

Verkocht
€ 550.000 k.k.
  • Postcode: 6681 NH
  • Woonoppervlakte: 136 m2
  • Perceeloppervlakte: 273 m2
  • Inhoud: 523 m3
  • Bouwjaar: 2000

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Kruidenstraat 24 Bemmel

Zoek je een woning in een kindvriendelijke wijk met veel lichtinval, grote slaapkamers en een diepe tuin met veel zon? Deze uitstekend onderhouden twee-onder-een-kapwoning aan de Kruidenstraat heeft drie slaapkamers, een enorme zolderkamer (mogelijk twee slaapkamers), moderne badkamer en een mooie keuken met ruime bijkeuken. Op de diepe oprit en in de garage is ruimte voor meerdere auto’s en dankzij de indeling van de tuin kun je hier, ondanks de ligging op het noorden, de hele dag in de zon zitten maar ook een fijne schaduwplek opzoeken. De woning is goed geïsoleerd en het ontwerp is geïnspireerd op de jaren ’30, wat je onder andere ziet aan de brede dak overstekken. Hier hoef je niet te verbouwen maar kun je de verhuiswagen al laten voorrijden.
IKC De Regenboog (kinderopvang en basisschool) is maar 250 meter lopen en het centrum met winkels, restaurants en supermarkten is slechts 5 minuten fietsen. Bemmel heeft een gunstige ligging ten opzichte van Arnhem, Nijmegen en de A15.

Indeling:
Begane grond:
Aan het einde van de oprit is de overdekte entree van deze sfeervolle, goed onderhouden woning. Rechts in de hal zijn de toiletruimte met fonteintje, de open trap naar de eerste verdieping en een plek voor de garderobe. De parketvloer ligt niet alleen in de hal maar ook in de woonkamer en keuken. Open de schuifdeur van de hal naar de L-vormige woonkamer, voorzien van een brede erker bij het zitgedeelte en openslaande deuren naar de achtertuin. Het zitgedeelte is ruim 5.80 meter breed en het eetgedeelte is groot genoeg om samen, als gezin, met vrienden of familie te eten.
Vanuit de woonkamer is de speels ingedeelde keuken te bereiken. Er zijn drie elementen: het spoelgedeelte, een kookgedeelte en de oven die deels in de muur is ingebouwd. In de brede lades en hoge kasten is veel bergruimte en alle apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. In de bijkeuken is onder andere ruimte voor een grote kast en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de bijkeuken is niet alleen de tuin maar ook de garage te bereiken. De garage heeft openslaande deuren naar de oprit, een deur naar de tuin, een gootsteen en een diepte van maar liefst 6.35 meter.

Eerste verdieping:
Niet alleen op de begane grond maar ook op de eerste verdieping heeft deze woning veel ruimte. De overloop is heerlijk licht dankzij het raam in de zijgevel en de kleur van de laminaatvloer, die ook in de slaapkamers ligt. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers, ingericht als werkkamer en hoofdslaapkamer van waaruit het overdekte balkon te bereiken is. Aan de achterzijde is de derde slaapkamer, ingericht als ruime kinderkamer. De badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, tweede toilet, grote handdoekenradiator en een wastafelmeubel. Achter de deuren van de spiegelkast is veel bergruimte en op de vloer liggen dezelfde tegels als in de toiletruimte en bijkeuken.

Tweede verdieping:
Een vaste trap geeft toegang tot de zeer ruime zolderkamer met twee grote dakramen, een meer dan 3 meter hoge nok en laminaat op de vloer. Nu is deze verdieping merendeels in gebruik voor sport en hobby, maar je kunt hier ook een vierde (en zelfs een vijfde) slaapkamer realiseren. De houten dakconstructie zorgt voor sfeer. In de hoek van deze grote ruimte is de wasruimte gerealiseerd.

Exterieur:
Aan de voorzijde zie je een onderhoudsvriendelijke tuin met twee lage bomen en de oprit, waar ruimte is voor twee auto’s. Vanuit de woonkamer, bijkeuken en garage is de diepe achtertuin te bereiken waar je volop van de zon kunt genieten. Er zijn twee terrassen, een gazon, borders met gevarieerde beplanting en een houten schutting die voor privacy zorgt. In de hoek van de tuin staat een houten berging en er is een grote trampoline ingegraven. Spring jij hier jouw woongeluk tegemoet?

Bijzonderheden:
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
– Nieuwe CV-ketel waarbij eenvoudig een hybride-warmtepomp kan worden aangesloten;
– Mooi aangelegde voor- en achtertuin met meerdere terrassen;
– Drie (mogelijk vijf) slaapkamers;
– Moderne badkamer, toiletruimte en keuken;
– De woning heeft dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
– Hardhouten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
– Energielabel B.

Locatie

Heb je vragen?

Neem contact op

Wil je graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×