Oude Groenestraat 6140 Oosterhout

Verkocht
€ 175.000 k.k.
  • Postcode: 6678 MB
  • Woonoppervlakte: 96 m2
  • Perceeloppervlakte: 510 m2
  • Inhoud: 228 m3
  • Bouwjaar: 1976

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Op Residence Tergouw gelegen chalet met eigen parkeerplaats, carport en bergingen. Het chalet ligt op een ruim perceel van 510m2 en is gelegen in een bos- en waterrijke omgeving, midden in de Betuwe, vlakbij voorzieningen zoals scholen en winkels. De steden Arnhem en Nijmegen liggen op steenworp afstand. U vindt hier rust, ruimte en veel natuur.

RESIDENCE TERGOUW
Op Résidence Tergouw zijn er parkkosten van toepassing. De parkkosten bedragen ca. € 2.197,46,- incl. btw per jaar. Dit bestaat onder andere uit de beheervergoeding, bijdrage slagboom en verwijdering huisvuil. De eenmalige instapvergoeding (entree) op het park bedraagt ca.
€ 3.135,- incl. btw. Deze parklasten worden weer gedeeltelijk opgevangen door het relatief lage eigen woning forfait wat u heeft. Momenteel heeft woning geen eigen meters, de levering van gas, elektra , verrekening van de energie geschiedt door een tussenmeter vanuit Residence-eigenaar Tergouw.

Indeling chalet:
Entree, gesloten keuken met inbouwapparatuur en doorgang naar de ruime, lichte woonkamer met dubbele erker en openslaande deuren naar de tuin. 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van vaste kastenwand, badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder is er nog aan de achterzijde een hobbyruimte en bijkeuken met wasmachine/droger-aansluiting.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1976;
– Perceel: 510m2;
– Woonoppervlakte: 96m2;
– Combiketel Vaillant (2008);
– Waterrijke omgeving met recreatie voor watersportgelegenheden;
– Jaarlijkse parkkosten: € 2.197,46,- (beheersvergoeding, bijdrage slagboom, verwijdering huisvuil);
– Eenmalige instapvergoeding: € 3.135,-.
– Permanente bewoning is toegestaan;
– Parkvoorwaarden dd. 2 juni 2016 van toepassing.

Aanvaarding: in overleg, z.s.m.

Locatie

Heb je vragen?

Neem contact op

Wil je graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×