Makelaar Haalderen

Makelaar Broex is een vertrouwde naam in Haalderen en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij zorgt Makelaar Broex voor succesvolle resultaten waarbij zowel verkopers als kopers terugkijken op een prettige samenwerking. Iedere woning heeft een verhaal, een historie en verdient persoonlijke aandacht. Juist deze aandacht en zorgvuldigheid verdwijnen steeds vaker naar de achtergrond maar krijgen bij Makelaar Broex de aandacht die het verdient. De stevige kennis van de regionale woningmarkt, gecombineerd met de vele ontwikkelingen in de regio van Haalderen, maken Makelaar Broex resultaatgericht in zakelijk én persoonlijk opzicht. Het werkgebied omvat niet alleen Haalderen maar het hele Waalspronggebied.

Makelaar Broex is actief op het gebied van verkoop, verhuur, aankoop en taxaties van woningen in Haalderen en omgeving. Het kantoor is lid van de grootste brancheorganisatie van Nederland, de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Raf Broex is beëdigd NVM makelaar-taxateur; hierdoor kun je bij Makelaar Broex terecht voor verkoop, aankoop én taxaties van woningen in Haalderen en omgeving. Het werkgebied heeft een grote dynamiek: de steden Arnhem en Haalderen, verschillende dorpen en een veelzijdig landschap maken de regio zeer geliefd bij de inwoners én woningzoekenden.

Verkoopmakelaar Haalderen

Het verkopen van een woning of appartement in Haalderen en omgeving vereist actuele kennis, ervaring en een strakke planning waarbij niets aan het toeval mag worden overgelaten. Van het allereerste begin tot en met het overhandigen van de sleutels aan de nieuwe bewoners is Makelaar Broex jouw steun en toeverlaat. De vakkennis en het grote netwerk in de regio Haalderen en Arnhem-Haalderen dragen bij aan een optimaal verkoopresultaat.

In de huidige, digitale tijd is marketing een niet te onderschatten onderdeel geworden tijdens het verkoopproces. De woning of het appartement moet snel vindbaar zijn op Google en andere zoekmachines, de presentatie moet tot in detail kloppen en ook het makelaarskantoor moet online vertrouwen uitstralen. Deze elementen vormen samen met de kennis en ervaring de juiste combinatie die zorgen voor een optimaal verkoopresultaat. Makelaar Broex beheerst het vak waarbij persoonlijk contact en modern, digitaal werken in balans zijn. Professionele foto’s, plattegronden, een goede woningtekst en in veel gevallen een video of 3D presentatie zorgen voor een goede online exposure wat zorgt voor bezichtigingen met serieuze, gerichte kijkers.

Raf Broex begeleidt de verkoop van jouw woning van het eerste kennismakingsgesprek tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Met Makelaar Broex aan jouw zijde ben je verzekerd van een succesvolle verkoop. Wil je meer informatie van jouw woning in Haalderen en omgeving? Neem contact op met Makelaar Broex en tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij alles uit over onze werkwijze en de verwachte verkoopopbrengst.

Aankoopmakelaar Haalderen

Ben je op zoek naar een woning of appartement in Haalderen of in de omliggende regio? Of het nu een dorp of de stad is, Makelaar Broex uit Haalderen kent deze veelzijdige regio als geen ander. Kies voor de jarenlange ervaring, de uitstekende kennis van de lokale markt, het uitgebreide netwerk en het NVM-lidmaatschap zorgen voor de succesvolle aankoop van jouw nieuwe woning in Haalderen en omgeving.

Met 20 jaar ervaring als makelaar en taxateur kan Raf Broex, een onderbouwd en objectief advies geven wat de waarde is van de woning of het appartement die jij op het oog hebt. Maar ook als je nog geen woning of appartement hebt gevonden, dan kan Raf Broex jou helpen om je droom te verwezenlijken. Dankzij zijn netwerk in de regio weet hij vaak welke woningen of appartementen er binnenkort te koop komen in Haalderen en omliggende regio. Samen met jou voert Makelaar Broex de onderhandeling, controleert hij de inhoud van de koopovereenkomst en zorgt hij voor een vlekkeloze afhandeling tot het moment dat je de sleutel krijgt overhandigd.

Neem voor meer informatie contact op met Makelaar Broex . Zo wordt de zoektocht naar jouw nieuwe woning in Haalderen en omstreken een succes!

Waardebepaling woning Haalderen

Zoek je een makelaar die een onderbouwd advies kan geven ten aanzien van de waarde van jouw woning of appartement? Neem contact op met Makelaar Broex en laat je informeren over het Plan van Aanpak, en de waarde van jouw woning in Haalderen en omgeving. Een waardebepaling is de eerste stap in het verkoopproces: een goede inschatting van de verkoopopbrengst, de tijdsduur tot verkoop en het plan van aanpak zijn van groot belang. Met 20 jaar ervaring heeft Makelaar Broex een zeer goede kennis van de woningmarkt in Haalderen en de omliggende regio met Arnhem en Haalderen als bekende steden.

Als NVM-makelaar heeft Makelaar Broex een grote hoeveelheid data tot zijn beschikking van verkochte woningen in Haalderen en omgeving. Op deze wijze kan Makelaar Broex jou een onderbouwd, waardevol verkoopadvies geven waar je op kunt vertrouwen. Neem voor meer informatie contact op en maak gebruik van meer dan 20 jaar ervaring als makelaar en taxateur in de regio Haalderen.

Huis, woning in Haalderen verkopen

Ben je op zoek naar een makelaar in Haalderen met meer dan 20 jaar ervaring als makelaar en taxateur? Kies voor Makelaar Broex uit Haalderen; een makelaar met een groot netwerk, persoonlijke werkwijze en een uitstekende presentatie van het woningaanbod. Tijdens het kennismakingsgesprek, de voorbereiding, bezichtigingen en de eigendomsoverdracht werkt Makelaar Broex resultaatgericht in zakelijk én persoonlijk opzicht. Het werkgebied omvat niet alleen Haalderen maar het hele Waalspronggebied

De lokale kennis, het NVM lidmaatschap en de jarenlange ervaring in de regio Haalderen maken Makelaar Broex tot de makelaar die zorgt voor het gewenste resultaat; het verkopen van jouw woning met een succesvol resultaat. Neem voor meer informatie contact op met Makelaar Broex waarbij de eerste kennismaking kan plaatsvinden op kantoor, bij jou aan de keukentafel of digitaal.

Heb je vragen?

Neem contact op

Wil je graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×